Thuis

Shenzhen 3U View Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van het Shenzhen3u Weergeven, Ltd in 2013 wordt gevestigd, is een uitvoerige high-tech onderneming die. Met zijn aanvang, heeft dit bedrijf R&D, productie, verkoop en dienst geïntegreerd, die zich op de gebieden van bus het LEIDENE reclamescherm de concentreren, taxi het LEIDENE reclamescherm, online auto die achterruit het LEIDENE reclamescherm begroeten en onophoudelijk het verbeteren van kwaliteit en de dienst.

 

China Shenzhen 3U View Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

3U het WEERGEVEN is geëngageerd aan het worden de leider van intelligente mobiele vertoning, die de mobiele oplossingen van de reclamevertoning verstrekken voor globale klanten, die de geest van „voortreffelijkheid aanhangen en leidt tot schittering“, constant verbeterend en nastrevend kwaliteit! Blijf rendabele, innovatieve en marktgerichte LEIDENE vertoningsproducten introduceren. Het bedrijf heeft 25 intellectuele eigendomoctrooien, 2 uitvindingsoctrooien, 13 octrooien van het productontwerp, 7 softwareauteursrechten en 4 verschijningsoctrooien, en heeft een producttestlaboratorium. Van grondstoffenverwerving aan R&D, vervaardigend, testend, verpakkend en verschepend, wordt elke verbinding strikt gecontroleerd en overeenkomstig internationaal automobiel de kwaliteitscontroleprocédé van IATF16949 wetenschappelijk beheerd. Onze producten hebben de kwaliteit en veiligheidscertificatie van 3C, Ce, FCC, RoHS en andere professionele instellingen overgegaan, die de veiligheid, de stabiliteit en de milieubescherming van onze producten verzekeren.

 

Tegen 2021, 3U-heeft het WEERGEVEN globale klanten die van meer dan 20000 LEIDENE van het busachterruit vertoningen, meer dan 30000 lichte LEIDENE van het taxiplafond vertoningen voorzien, en online auto 50000 achterruit LEIDENE vertoningen begroeten. 3U het WEERGEVEN kan dergelijke verwezenlijkingen bereiken toe te schrijven aan zijn nadruk op lange termijn op producten op dit gebied en klanten van betrouwbare producten en de diensten van uitstekende kwaliteit voorzien. Al deze verwezenlijkingen vertegenwoordigen niet alleen onze sterkte, maar erkenning van klanten.

 

Het onze LEIDENE scherm heeft aan boord een reeks van tests, met inbegrip van waterdichte en stofdichte test, hoge en lage temperatuurtest, zoute neveltest, trillingstest, elektromagnetische interferentietest, enz. overgegaan. Daarom ontmoeten onze producten zeer de vraag van klanten naar hoogte - kwaliteit. Voorts integreren wij de leveringsketen van Shenzhen middelen om de kosteneffectiviteit van onze producten te maximaliseren. Tot dusver, zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Oceanië en Zuidoost-Azië.

China Shenzhen 3U View Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Momenteel, blijft het bedrijf groeien. Wij houden verbeterend ons team, streef constant betere kwaliteit na en de vereisten, dienen de globale mobiele reclamemedia, streven ernaar om een slimme stad en een slimme drager van de vervoers mobiele vertoning te bouwen, en een benchmark op het gebied van globale mobiele vertoning te worden!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

China Shenzhen 3U View Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

China Shenzhen 3U View Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

2013,3U het WEERGEVEN Electronics Electronics Company werd gevestigd

Aan het begin van zijn onderneming, 3U-is de WEERGEVENelektronika geëngageerd aan het ontwerpen van, het ontwikkelen van, het produceren van en het leveren van het LEIDENE autoscherm als kernzorg. Wij weten dat slechts wortel geschoten op een specifiek gebied wij de toekomstige markt kan winnen. Het begin van het lichte zwart-wit scherm van het taxidak, 3U-WEERGEVENtechnologie concentreert zich op ontwerp, prestaties, betrouwbaarheid om zijn stevige basisstichting op te bouwen om in de grote toekomst te bloeien.

 

2014-2015, begon het bedrijf het onderzoek en de ontwikkeling en productie van de LEIDENE volledig-kleurenschermen in het achterruit van bussen in te gaan

het bedrijf ging in R&D en de productie van bus het LEIDENE volledig-kleurenscherm binnen. Taxis en de bussen zijn de methode van het het verkeersvervoer van de stad belangrijkste. In de vorige tijd, werd de reclameinhoud getoond op de van de voertuiglichaam of binnenkant auto, en de reclamepost is gedrukt op het achterruit van taxi en bus. Als deze post of druk met het LEIDENE scherm vervang, zal het beïnvloedend effect brengen en zal in economische waarde resulteren. De LEIDENE vertoningen niet alleen worden een nieuwe nieuwe reclamedrager, maar verhogen een betekenis van wetenschap en technologie over de stad.

 

2015-2016,3U de Elektronika van de WEERGEVENelektronika is internationaal georiënteerd

Met in openlucht volledig-kleur technologie die van reclamevertoningen de constant verbeteren, overheersen de het schermvertoningen van de volledig-kleurenauto geleidelijk aan deze industrie. Naast R&D, de productie, en het verkopen van het scherm van het taxidak en het scherm van het busachterruit, 3U-heeft de WEERGEVENelektronika achterruit LEIDENE vertoning voor online rit-begroet ontwikkeld en 7 praktische octrooien en 2 softwareauteursrechten verkregen. Ondertussen, bouwden wij samenwerking met BYD, Zhongtong en Yutong en anderen op. Onze producten voeren hoofdzakelijk naar de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten uit.

 

2017-2018,3U de Elektronika gelukkig ondertekend Didi van de WEERGEVENelektronika in de Provincie van Guangdong rit-Begroetend project

3U de WEERGEVENelektronika ondertekende strategisch contract met DiDi voor 10.000 reeksen online rit-begroetende P2.5 LEIDENE Vertoningen, 20.000 reeksen LEIDENE van het taxidak vertoningen en LEIDENE van het busachterruit vertoningen, met totaal bedrag 10 miljoen RMB.

 

2018-2019,3U het WEERGEVEN ElectronicsElectronics leidt de LEIDENE automobielindustrie

Als pioniers LEIDENE vertoningsfabrikant, 3U-breidde de WEERGEVENelektronika niet alleen de van de LEIDENE markt voertuigvertoning in China uit, maar ook vervulden de aangeworven talenten om taxi hoogste tweezijdige LEIDENE vertoning te ontwikkelen en te veroorzaken, geleidelijk aan zijn volledig gamma van LEIDENE mobiele reclamevertoningen: Taxi tweezijdige volledig-kleur/three-sided volledig-kleur reclamescherm, Bus LEIDENE vertoning, online rit-begroetend achterruit reclamevertoning, de vertoning van de voedsellevering, rugzakvertoning en verder.

 

2019-2020, liet omhoog mobiel reclamelicht elke stad!

In toekomstig, zal de mobiele reclame een belangrijke etalage van openlucht reclamemedia worden. 3U de WEERGEVENelektronika is diep bezig geweest met dit gebied bijna 10 jaar, en rijke ervaring en sterkte in LEIDEN voertuigweergaveveld geaccumuleerd. Wij zullen onze technologie door ons efficiënt team blijven gebruiken om mobiele te vernieuwen vertoning, en mobiel reclamelicht omhoog te laten elke stad in de wereld.

Shenzhen 3U View Co., Ltd Shenzhen 3U View Co., Ltd Shenzhen 3U View Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : 3U WEERGEVEN

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen 3U View Co., Ltd Certificaten China Shenzhen 3U View Co., Ltd Certificaten China Shenzhen 3U View Co., Ltd Certificaten China Shenzhen 3U View Co., Ltd Certificaten